MOREN 11 PERSONES A ESTAVALLAR-SE UN GLOBUS AEROSTÀTIC A NOVA ZELANDA

L'aparell ha xocat amb una línia d'alta tensió, s'ha incendiat i ha caigut.
Dues víctimes van saltar de la cistella en flames abans que es precipités al buit

Onze persones han mort  el dia 6 de gener Nova Zelanda quan el globus aerostàtic en què viatjaven s'estavellés a la localitat de Carterton després d'incendiar al xocar amb una línia d'alta tensió.

Cap de les persones a bord, el pilot i deu passatgers, han sobreviscut al sinistre, que ha passat prop de les 07.30 hora,situada a uns 80 quilòmetres de Wellington.
Diversos testimonis van explicar que "va caure com un coet''.

Un veí, Bevan Lambeth, va quedar enganxat a la cistella del globus qua estava en flames. Lambeth va dir que quan el cable es va deixar anar la cistella del globus es aquest es trobava a massa alçada perquè els passatgers intentessin salvar saltant. Dues de les víctimes van saltar de la cistella en flames abans que el globus es precipités.

Els noms i nacionalitats dels morts encara no han transcendit encara que l'alcalde de Carterton, Ron Mark, ha indicat que es tractava de turistes i veïns de la regió. Les autoritats neozelandeses han obert una investigació per aclarir les causes del pitjor accident aeri que passa a Nova Zelanda des de 1979.

 

 

Font: EL PERIÒDICO

 

Altres Notícies